Mit csinálj a barátaiddal ha unatkozol?

A barátaiddal töltött idő önmagában egy nagyon jó időtöltés, és ha jó barátokkal vagy összetéve, akkor semmiféle pénzbeli vonzatot nem igényel. Ha mégis úgy érzed, hogy a barátaiddal, csak olyan helyre szerettek menni, ahol mindenképpen pénzt kell költeni, hogy jól érezzétek magatokat, akkor mindenképpen érdemes egy kicsit a szokásaitokon változtatni, ezzle nem csak új dolgokat fedeztek fel, de pénzt is spórolhattok.

Ha esetleg te benne vagy ebben a dologban, de a barátaidat nem tudod meggyőzni, akkor mond meg nekik őszintén, hogy neked jelenleg most nincs pénzed ilyesmikre és nem várod el azt sem, hogy ők fizessenek mindent helyetted. De itt van egy lista pár alternatíváról, amit feltudsz hozni.

 

Itt van pár Olyan dolog, amit a barátaiddal tudsz csinálni, ha nincs túl sok pénzetek:

  1. Közös vacsora party: Tarts nálatok egy közös vacsora partyt és mond a barátaidnak, hogy mindenki hozzon magával valamit amit be tud adni a közösbe. Ha nem vagy túl jártas a főzésben, akkor tanulj meg együtt a barátaiddal!
  2. Film maraton: Töltsetek le egy csomó filmet, amit mindig is megszerettetek volna nézni, a barátaiddal és üljetek le és nézzétek meg az összeset egyhuzamban!
  3. Mozduljatok ki: Menjetek ki egy közeli parkba, piknikezzetek, vagy simán üljetek le és élvezzétek a környezetet.
  4. Tartsatok garázsvásárt: Van egy csomó cuccotok amit el akartok adni? Tartsatok garázsvásárt, és miközben tök jól elvagytok még pénzt is tudtok keresni

Ezek azok a dolgok, amelyeket pénz nélkül is tudtok csinálni, sőt az utolsóval még pénzt is kereshettek, ha ügyesen csináljátok. De emelett még számtalan olyan dolog van, amit tudtok csinálni és nagyon kevés pénzbe kerülnek, és akár közösen is megtudjátok finanszírozni.

Ilyen példáúl egy közös balatonparti este. Ha az egyik barátotoknak van autója, akkor többen osszedobjátok a benzinre a pénzt, és akár egy ingyenes strandra vagy egy sima strandra is bemehettek, mert nem túlzottan drága a belépő.

Ezzel tök jó időtöltést csináltok, ráadásul még a szadadban is vagytok.

Ha egy kicsit nagyobb összegben gondolkoztok, akkor nyugodtan meg lehet próbálni a különböző élményajándékokra is beruházni, mivel ezeket csoportosan is el lehet érni. Ilyenek lehetnek példáúl a különböző csapatjátékok, foci, vagy esetleg paintball airsoft pálya használatok. Ide kattintva többet is megtudhatsz ezekről.

Nem muszáj kimozdulni

online játék

Igazából ha nagyon jó barátaid vannak, akkor semmi szükség nincs arra, hogy pénzt költsetek ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat, akár egy sétával vagy beszélgetéssel is el lehet ütni az időt. Mostmár mivel az online korban élünk, ezért ha szerettek videójátékokkal játszani, akkor az is szóbajöhet, hogy az interneten valami olyan játékkal játszotok közösen amit mindenki szeret.

Ezzel nem csak időt és energiát spóroltok, de szintén olyan kapcsolatot tudtok létrehozni egymással, mint ha kinnt lennétek. Ez nagyon ideális lehet olyan barátok számára, akik messze laknak egymástól. Nem lesz másra szükségetek mint egy számítógépre, és egy mikrofonra, hogy tudjatok egymással beszélni. Így nem csak a játék lesz könyebb de akármilyen problémát megtudtok beszélni játékon kívül vagy aközben.

Remélem, hogy tudtam neked segíteni abban, hogy mit csináljatok a barátaitokkal ha unatkoztok, vagy ha nem is pár ötletet tudtam adni. A baártokat semmiképpen nem érdemes elhanyagolni, még akkor sem ha távol laktok egymástól!